Tussenschoolse opvang

Op De Schakel is het mogelijk om tussen de middag op school te eten. De leerkrachten eten samen met de kinderen binnen en de overblijfouders houden vervolgens na het eten op het plein toezicht op de spelende kinderen. Het overblijven wordt georganiseerd door de overblijfcommissie. Wanneer een eerste kind op De Schakel komt, ontvangen de ouders een aanmeldingsformulier waarin het kind aangemeld kan worden voor de TSO. Het overblijfreglement, waarin alles rondom het overblijven wordt beschreven, kan opgevraagd worden bij de administratief medewerkster. De prijzen van het overblijven worden jaarlijks in deze schoolgids vermeld.

Uw kind kan overblijven met een jaarabonnement of met een strippenkaart. Abonnementen zijn alleen voor vaste dagen per week. Vaste abonnementen worden aan het begin van het schooljaar aangevraagd. Strippenkaarten kan incidenteel aangevraagd worden; Tussentijds structureel wijzigen van dagen is in uitzonderlijke gevallen na overleg met de coördinatoren mogelijk. Strippenkaarten zijn voor wisselende dagen en frequenties. De tijden van het overblijven zijn; 12.00 tot 13.00 uur.

Jaarabonnementen
1 dag per week overblijven € 25,00
2 dagen per week overblijven € 50,00
3 dagen per week overblijven € 75,00
4 dagen per week overblijven € 100,00

Strippenkaarten
20 strippenkaart € 20,00; 40 strippenkaart € 40,00. Wanneer u een abonnement of strippenkaart aanschaft ontvangt u een rekening.

*Bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor het jaar 2019/2020