Tussenschoolse opvang

 

Op De Schakel is het mogelijk om tussen de middag op school te eten. De leerkrachten eten samen met de kinderen binnen en de overblijfouders houden vervolgens na het eten op het plein toezicht op de spelende kinderen. Het overblijven wordt georganiseerd door de overblijfcommissie.In de overblijfcommissie zit o.a. een persoon van de schoolraad en twee betaalde coördinatoren en de contactpersoon namens school. Wanneer een eerste kind op De Schakel komt, ontvangen de ouders een aanmeldingsformulier waarin het kind aangemeld kan worden voor de TSO. Het overblijfreglement, waarin alles rondom het overblijven wordt beschreven, kan opgevraagd worden bij de administratief medewerkster. Het overblijfreglement wordt pas opnieuw aangepast en verspreid als er meerdere wijzigingen zijn. De prijzen van het overblijven worden jaarlijks in deze schoolgids vermeld. Uw kind kan overblijven met een jaarabonnement of met een strippenkaart. 
Abonnementen zijn alleen voor vaste dagen per week. Ze worden aan het begin van het schooljaar aangevraagd. Tussentijds structureel wijzigen van dagen is in uitzonderlijke gevallen na overleg met de coördinatoren mogelijk. Strippenkaarten zijn voor wisselende dagen en frequenties. De tijden van het overblijven zijn; 12.00 tot 13.00 uur. 
Als er tussentijdse wijzigingen zijn dan worden deze meegedeeld in het wekelijkse Schakelaartje, de nieuwsbrief van De Schakel.

Jaarabonnementen *
voor 1 dag p.w. overblijven €  25,00 
voor 2 dag p.w. overblijven €  50,00 
voor 3 dag p.w. overblijven €  75,00 
voor 4 dag p.w. overblijven €  100,00 

Strippenkaarten *
5 strippenkaart € 5,00; 10 strippenkaart € 10,00; 20 strippenkaart € 20,00. Wanneer u een abonnement aanschaft ontvangt u een rekening. De strippenkaarten worden verkocht in de hal van de school (tijdstip wordt vermeld in het Schakelaartje) en dienen contant te worden afgerekend. 
*Bovenstaande prijzen zijn de prijzen voor het jaar 2018/2019