Al het groepsnieuws

Groep 5/6 | 22 november 2018

Wij zijn groep groep 5/6 en noemen ons De Jaguars.

We hebben al heel veel mooie tekeningen van deze mooie katachtige getekend en geschilderd.

In onze groep zitten 17 kinderen van groep 5 en 7 kinderen van groep 6. Het is gezellig in onze groep. We werken altijd hard maar doen ook best veel leuke dingen. Onze meester heet meester Arjan en op woensdag staat juf Agnes voor onze de groep. Op maandag en dinsdag komt juf Margriet vaak helpen in de klas. Soms neemt ze een groepje kinderen mee.

Op donderdag en vrijdag hebben we ook nog juf Parisa. Zij zit op de Pabo en leert voor juf. Meester speelt gitaar en we zingen elke week wel leuke en mooie liederen. Vaak zijn dat gezellige liedjes die iedereen leuk vindt, maar ook best vaak opwekkingsliederen en opwekking voor Kids.

Op dinsdag heeft groep 5 altijd gym van juf Corike. Zij heeft altijd wel iets leuks klaargezet. Onze meester geeft dan Engels aan groep 6. Op donderdag draaien we het om.

Groetjes van De Jaguars.