Groepsnieuws

1/2
Groep 1/2 | 4 december 2018

Leuk dat u even bij ons in groep 1 en 2 komt kijken.
We zijn een gezellige groep kinderen die allemaal anders zijn, maar allemaal prachtig en uniek geschapen door God. We leren elke dag weer nieuwe dingen. We spelen, gymmen, zingen, delen en leren om dingen zelf te doen. We leren luisteren naar elkaar, we leren samen met elkaar te spelen en te werken. We leren om te helpen, te zeggen wat we vinden. Wat we goed kunnen en wat we nog moeten leren. En verder zijn we heel druk met het spelen binnen en buiten om zo met en van elkaar te leren. Elke week hebben we gym van een gymjuf en dit vinden we allemaal erg leuk
Ben je nieuwsgierig, kom gezellig eens langs, er is altijd wat leuks te doen.
Groetjes van de kleuters in de Elmergroep en hun juffen, Rianne Lassche en Stijntje van Dijk.

lees verder »
5/6
Groep 5/6 | 22 november 2018

Wij zijn groep groep 5/6 en noemen ons De Jaguars.

We hebben al heel veel mooie tekeningen van deze mooie katachtige getekend en geschilderd.

In onze groep zitten 17 kinderen van groep 5 en 7 kinderen van groep 6. Het is gezellig in onze groep. We werken altijd hard maar doen ook best veel leuke dingen. Onze meester heet meester Arjan en op woensdag staat juf Agnes voor onze de groep. Op maandag en dinsdag komt juf Margriet vaak helpen in de klas. Soms neemt ze een groepje kinderen mee.

Op donderdag en vrijdag hebben we ook nog juf Parisa. Zij zit op de Pabo en leert voor juf. Meester speelt gitaar en we zingen elke week wel leuke en mooie liederen. Vaak zijn dat gezellige liedjes die iedereen leuk vindt, maar ook best vaak opwekkingsliederen en opwekking voor Kids.

Op dinsdag heeft groep 5 altijd gym van juf Corike. Zij heeft altijd wel iets leuks klaargezet. Onze meester geeft dan Engels aan groep 6. Op donderdag draaien we het om.

Groetjes van De Jaguars.

 

lees verder »
3/4
Groep 3/4 | 22 november 2018

Wij zijn groep 3/4, de pinguïngroep. In onze groep zitten 22 kinderen, een gezellig clubje jongens en meiden bij elkaar. Iedere ochtend beginnen we met 15 minuten lezen, hierbij worden we geholpen door leesmoeders. Na het lezen gaan we hard aan het werk. Ons werk bestaat uit rekenen, dictee, taal, spelling en leren lezen. Na al dat harde werk mag groep 3 gelukkig nog even spelen aan het eind van de ochtend. De kinderen van groep 4 gaan dan duolezen of mogen leerspelletjes doen. Op vrijdag mag groep 4 ook spelen.

's Middags zijn we druk met de andere vakken, zoals schrijven, verkeer, natuur en techniek, crea en leefstijl. Ook gaan we dan in de kring, horen we een Bijbelverhaal en zingen we veel liederen. Vaak gaan we aan het eind van de middag nog even naar buiten. Op de dinsdag gaan we gymmen in de grote gymzaal met onze gymjuf.

Zoals je kunt lezen wordt er hard gewerkt en veel geleerd in onze groep, maar mogen we ook nog veel spelen.

Kom rustig eens langs om in onze groep te kijken!

Groetjes van de kinderen van groep 3/4 en hun juffen!

lees verder »