Informatie Groep 5/6

Wij zijn groep groep 5/6 en noemen ons De Cheetha’s.

We hebben al heel veel mooie tekeningen van deze mooie katachtige getekend en geschilderd.

In onze groep zitten 7 kinderen van groep 5 en 8 kinderen van groep 6. Het is gezellig in onze groep. We werken altijd hard maar doen ook best veel leuke dingen.  Aan het begin van de week staat juf Agnes voor onze de groep en de tweede helft hebben we meester Arjan.

’s Middags hebben we vaak 4x wijzer. Dat is heel leerzaam. Je mag dan ook opdrachten doen die je zelf hebt gekozen. Dit zijn vaak opdrachten waarbij je iets moet onderzoeken, maar ook knutselopdrachten.

Onze meester speelt gitaar en we zingen elke week wel leuke en mooie liederen. Vaak zijn dat gezellige liedjes die iedereen leuk vindt, maar ook best vaak opwekkingsliederen en opwekking voor Kids.

Op maandag heeft onze groep altijd gym van juf Corike. Zij heeft altijd wel iets leuks klaargezet.

Groetjes van De Cheetha’s.