Al het groepsnieuws

Groep 3/4 | 18 oktober 2017

Wij zijn groep 3/4 de giraffengroep. In onze groep zitten 20 kinderen, een gezellig clubje jongens en meiden bij elkaar. Iedere ochtend beginnen we met 20 minuten lezen, hierbij worden we geholpen door leesmoeders. Daarna gaan we hard aan het werk en leren we veel nieuwe dingen. Na al dat harde werk mag groep 3 gelukkig nog even spelen aan het eind van de ochtend. De kinderen van groep 4 zijn al wat ouder en gaan dan duolezen.

's Middags zijn we druk met de andere vakken, zoals schrijven, verkeer, natuur en techniek, crea en leefstijl. Ook gaan we dan in de kring en zingen we veel liederen. Vaak gaan we aan het eind van de middag nog even naar buiten. Op de dinsdag gaan we gymmen in de grote gymzaal met een echte gymjuf.

Zoals je kunt lezen wordt er hard gewerkt en veel geleerd in onze groep, maar mogen we ook nog veel spelen.

Kom rustig eens langs om in onze groep te kijken!

Groetjes van de kinderen van groep 3/4 en hun juffen!