Groep 8

We hebben veel vakken, die te maken hebben met rekenen, schrijven, taal, spelling, aardrijkskunde, drama en ga zo maar door. Dit jaar heeft groep 8 het kamp gepland staan en natuurlijk de musical. De Cito aan het eind is best wel spannend, maar we gaan ons best doen. Groep 7 gaat op schoolreisje en zal moeten laten zien wat ze kunnen voor het voorwaardelijk advies. Zo zit komend jaar wel weer vol. Wij leren nog even door!

Wij maken er dit jaar een gezellig jaar van en zo sluiten we de basisschooltijd af!

#Kinderen Groep7/8 #Meester

Al het groepsnieuws

Groep 8 | 22 november 2018

Wij zijn groep 8 en we zitten alweer in het laatste jaar van de basisschool! Een spannend en leuk jaar, zo gaan we een Eindtoets maken, een musical opvoeren en… op KAMP!

Natuurlijk krijgen we ook nog heel veel les, op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat juf Jannemiek voor de klas en op woensdag juf Finette.

In groep 8 leren we hoe we moeilijke breukensommen oplossen, wanneer je een woord met een d of een t schrijft, maar leren we ook meer over Mediawijsheid, respect & voorlezen. Onze groepsnaam dit jaar is #emoji. De # wordt ook veel gebruikt op social media en je raadt het al… ook daar hebben we lessen over!

Een heel afwisselend jaar dus.

leerkracht groep 8