Groep 6/7

We zijn een gezellige en enthousiaste groep die leergierig is en die het fijn vind om samen te kletsen maar ook samen te werken. We zijn al prima aan elkaar gewend en hebben het erg leuk!.

Het allerbelangrijkste is toch wel dat we leren om op een prettige en goede manier met elkaar om te gaan. Dat iedereen erbij hoort. Dat we het fijn vinden om naar school te gaan. Dat we elkaar helpen als dat nodig is. We zijn 24 totaal verschillende kinderen, maar allemaal goed en prachtig geschapen door onze hemelse Vader. Dus respect naar elkaar, naar de juffen, meesters en andere kinderen en mensen van school. Ook letten we erop om op een goede manier met onze spullen en materialen om te gaan.

Iedere dag beginnen we met lezen. Daarna zingen en bidden we. We vinden het belangrijk om de dag met onze God te beginnen. Daarna gaan we rekenen, spelling, taal, begrijpend lezen leren. In de middag leren we geschiedenis, natuniek, aardrijkskunde of Engels. Natuurlijk tekenen en knutselen we ook!
Op donderdagmiddag hebben we gym van een vakdocent. Gaaf, wat we daar extra leren (tipsalto bv). Groep 6 gymt als groep samen en groep 7 ook. Zo blijft groep 7 elkaar nog vaak zien. Op vrijdagmiddag hebben we crea. Dat is 4 keer per jaar met ouders. Dan leren we in kleine groepjes koken, handwerken, timmeren of iets anders. We mogen dan zelf kiezen wat we willen leren. We hopen op een heel fijn en gezellig jaar met z’n allen!
U bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje in onze klas te nemen!

Groetjes van alle kinderen, Hanneke Poortinga en Agnes Lap

Al het groepsnieuws

Groep 6/7 | 14 november 2017

Leuk dat u even bij onze groep kijkt!
Wij zijn de Kangoeroegroep. In groep 6 zitten 12 kinderen en in groep 7a zitten 11 kinderen. Groep 7 is wel groter maar deze kinderen zitten in groep 7/8.