16 november 2017

En hier ziet u nog wat foto's van onze gezellige klas!

Al het groepsnieuws

Groep 4/5 | 16 november 2017

Wij zijn groep groep 4/5 en noemen ons De Looney Tunes.
We hebben al heel veel mooie tekeningen van deze leuke stripfiguren getekend.
In onze groep zitten 16 kinderen van groep 5 en 9 kinderen van groep 4. Het is gezellig in onze groep. We werken altijd hard maar doen ook best veel leuke dingen. Onze meester heet meester Knol en op vrijdagmiddag staat juf van Zwolle voor onze de groep. Meester speelt gitaar en we zingen elke week wel leuke en mooie liederen. Vaak zijn dat gezellige liedjes die iedereen leuk vindt, maar ook best vaak opwekkingsliederen en opwekking voor Kids.
We hebben al heel wat leuke activiteiten gehad. We hebben een aantal weken over paddenstoelen gewerkt en zijn ook met de boswachter het bos in geweest. Zo hadden we in de klas ook een herfsttafel met echte paddenstoelen gemaakt.
Met het nationaal schoolontbijt hebben we lekker gegeten met elkaar. Dat was ook reuze gezellig
Op dinsdag hebben we altijd gym van juf vd Merwe. Zij heeft altijd wel iets leuks klaargezet.
Groetjes van De Looney Tunes.