Open Ochtenden 8 & 9 februari

Nieuwsgierig naar onze school? Benieuwd hoe wij ons onderwijs vormgeven en hoe wij het beste uit onze leerlingen naar boven willen halen? Vindt u het daar naast minstens even belangrijk dat op de school van uw kind de Bijbel centraal staat?  Kom dan eens kennis maken op vrijdag 8 of zaterdag 9 februari.

Op beide dagen kunt u vanaf 10.30 tot 12.00 uur onze school bezoeken, kennis maken met teamleden en andere ouders ontmoeten. Natuurlijk is er volop gelegenheid uw vragen te stellen en het schoolgebouw te bekijken. Op vrijdag is de school gewoon in bedrijf. U ziet gelijk hoe een schooldag vorm krijgt in de praktijk. Op zaterdag zijn er diverse activiteiten voor u en uw kinderen. Wij hopen u op een van beide dagen te mogen begroeten.

Nieuwsgierig? U bent van harte welkom!