Week van de Pauzehap

14 september 2017

Van 25-29 september doet onze school mee met de Week van de Pauzehap. Gezonde voeding is belangrijk en daar willen we graag aandacht aan besteden binnen onze school.

Er valt heel veel te kiezen in het enorme voedingsaanbod. Om kinderen te leren gezonde keuzes te maken heeft Ik Eet Beter, in samenwerking met het Voedingscentrum en IVN, verschillende interactieve lesprogramma's ontwikkeld. Daarmee ontdekken en ervaren kinderen op de basisschool wat gezonde producten doen voor hun lijf. Zo worden ze zich gewust van wat ze dagelijks eten en drinken en leren op een speelse manier om te kiezen voor gezond. Bij het hele lesprogramma ligt de nadruk op samen doen en samen beleven. Gezond eten wordt vanzelf leuk en lekker!

Meer informatie en filmpjes vindt op de site www.ikeethetbeter.nl