Nieuws

Afscheid groep 8 op 18 juli

Nog een paar weken en dan moeten we al weer afscheid nemen van groep 8. Gelukkig laten we hen niet zomaar vertrekken en kunnen we eerst nog genieten van een mooie musical.


lees meer ►


Koffieochtend 24 mei

Op 24 mei is er weer een koffieochtend voor ouders op onze school. Een goed moment om elkaar te ontmoeten, uw vragen te stellen en bij te praten. We heten iedereen van harte welkom vanaf 8.30 uur


lees meer ►


Koningsspelen op 20 april

Vrijdag 20 april is het weer tijd voor de Koningsspelen. We beginnen met een Koninklijk ontbijtje om genoeg energie te krijgen voor deze gezellige dag.


lees meer ►


Gecombineerde ouderavond 10 april

Op 10 april is er op onze school een ouderavond. Het eerste gedeelte is bedoeld voor ouders van onze instroomleerlingen of ouders die op zoek zijn naar een school voor hun kind. Het tweede gedeelte gaat over het thema 'doe ik het wel goed genoeg?'


lees meer ►


Directeurswissel

Een feestelijke dag was het gisteren bij ons op school. Vanaf nu hebben we niet één directeur op school maar twee! Meester van de Merwe en juf Smit gaan samen deze taak op zich nemen. 


lees meer ►


Paasviering

Bijna Pasen, het feest van de opstanding! Hier willen we op maandag 26 maart samen met de kinderen bij stilstaan.


lees meer ►


Projectweek over landen

Begin maart beginnen weer de projectweken. Dit keer gaan we werken over het thema landen. 


lees meer ►


Open dagen op De Schakel

Nieuwsgierig naar onze school? Benieuwd hoe wij ons onderwijs vormgeven en hoe wij het beste uit onze leerlingen naar boven willen halen? Kom dan eens kennis maken op vrijdag 9 of  zaterdag 10 februari.


lees meer ►


Kerstvakantie

Van vrijdagmiddag 22 december t/m zondag 7 januari mogen de kinderen even lekker uitrusten tijdens de kerstvakantie. Het team van De Schakel wenst u samen gezegende kerstdagen en een mooi 2018 toe! 


lees meer ►


Kerstviering 22 december

Kerst, het feest van de geboorte van Jezus. God die naar ons mensen toekwam uit liefde. Dat willen we graag samen gedenken en vieren op school met de kinderen en de ouders.


lees meer ►


Sinterklaas op De Schakel

Vol verwachting klopt ons hart.....! Het is bijna zover, Sint en zijn Pieten komen natuurlijk langs op onze school op 5 december.

 


lees meer ►


Kruidnotenactie voor ZOA

Groep 6 van de Schakel gaat zich inzetten voor het goede doel. Hiervoor gaan we kruidnoten verkopen. De opbrengst komt ten goede aan kinderen op de vlucht. Een heel goed doel!

 


lees meer ►


Boekenmarkt

De laatste donderdagmiddag voor de herfstvakantie willen we weer onze bekende
kinderboekenmarkt houden. De kinderen mogen dan op een kleedje in de hal of in hun eigen
lokaal kinderboeken verkopen. Dus hou deze datum alvast vrij! 


lees meer ►


Week van de Pauzehap

Van 25-29 september doet onze school mee met de Week van de Pauzehap. Gezonde voeding is belangrijk en daar willen we graag aandacht aan besteden binnen onze school.


lees meer ►


Weer aan de slag!

De lange zomervakantie is nu toch echt voorbij. Fijn om weer uitgerust aan een nieuw schooljaar te beginnen. Misschien de eerste dagen nog wennen aan je nieuwe klas, meester of juf.  Maar samen maken we er een leuk jaar van!


lees meer ►


Vakdocent gym

Kinderen en bewegen. Als school vinden wij dit erg belangrijk en daarom zijn wij blij dat vanaf volgende week de gymlessen op onze school verzorgd worden door vakdocenten. Welkom juf Meike en juf Corike!


lees meer ►


Groep 6 wordt vierde in de finale van de verkeersquiz met Klaas van Kruistum!

Gisteren zijn we naar De Meerpaal geweest voor de fantastische verkeersquiz met Klaas van Kruistum Het was supergezellig al duurde het best lang. We zijn vierde geworden, dankzij Nadia en Julia! Super goed gedaan!

 


lees meer ►


De eerste tulpen komen uit!

De tulpenbollen die de kinderen in november gekregen hebben, zijn intussen prachtige bloemen geworden. Kleurrijk en divers, dat laten deze tulpen ons zien. Een prachtig beeld dat onze visie mooi weer geeft!

 


lees meer ►


Informatieavond op De Schakel voor instroomleerlingen

Bent u zoek naar een school voor uw kind? Vindt u bijbelgetrouw onderwijs belangrijk? Op 27 februari heeft u de mogelijkheid om onze school te bezoeken. Wij hopen u te mogen verwelkomen en te kunnen laten zien waar onze school voor staat en hoe wij werken. 

 


lees meer ►


Nieuw meubilair voor de kleuters

Een hele drukte vandaag bij de kleuters maar dat was niet voor niets. Eindelijk hebben zij ook nieuw meubilair! 


lees meer ►


Een nieuwe website!

Tadadaaa! Daar is 'ie dan, onze nieuwe website! Dat werd ook wel tijd, eerlijk gezegd...

Het heeft even geduurd, de oude site was echt aan vervanging toe, maar nu is het zover.


lees meer ►